Beleggingen bijhouden in een Spreadsheet

Als je gaat beleggen is het aan te raden om je beleggingen goed bij te houden. Natuurlijk houden veel banken en brokers tegenwoordig dit soort statistieken ook bij, maar mocht je in de toekomst van bank of broker wisselen dan worden deze statistieken niet altijd overgenomen. Door je beleggingen ook zelf bij te houden, bijvoorbeeld doormiddel van een Spreadsheet of Excel, kun je altijd je transacties, de juiste aankoopkoers en het rendement terugvinden. En daarnaast geeft het actief volgen van je beleggingen ook erg veel voldoening.

Spreadsheet downloaden

Om het je alvast wat makkelijker te maken heb ik hieronder een Spreadsheet gepubliceerd waarin je gemakkelijk je eigen beleggingen kunt verwerken.

Let op: om de Spreadsheet te kunnen downloaden heb je een Google account nodig. Log in, klik op de bovenstaande link en selecteer onder Bestand de optie Kopie maken.

Tips of ideeën voor de Spreadsheet?

Heb je tips of ideeën? Ik hoor ze graag zodat we samen de Spreadsheet verder kunnen verbeteren. Laat je tips of ideeën achter in een reactie. Veel plezier met het bijhouden van je beleggingen!

Artikelen

Share This