Disclaimer

Beursnoob – https://beursnoob.nl

Aansprakelijkheid

De informatie op deze site is met de grootst mogelijk zorg samengesteld. Beursnoob kan op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid van de informatie die is verstrekt of geplaatst op deze site of binnen deze site. Beursnoob aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele fouten en/of schade die zou kunnen ontstaan als gevolg van de publicatie van informatie op deze site of binnen deze site. Aan de inhoud kan geen enkel recht worden ontleend.

Copyright

Alle inhoud op deze site of binnen deze site zoals pagina’s, teksten, grafische elementen, logo’s, zijn eigendom van Beursnoob en beschermd onder Nederlandse copyrightwetgeving. De verzameling, dat wil zeggen de samenstelling, de inhoud en de structuur, van de content op deze site is auteursrechtelijk beschermd. Niets van deze verzameling mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm of op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Beursnoob.

Geen financieel advies

De content die door Beursnoob op deze website of via Social Media kanalen (YouTube, Instagram etc.) wordt geplaatst zijn enkel bedoeld voor educatieve- en amusementsdoeleinden. De content is zeker geen financieel- of beleggingsadvies. Beursnoob kan dan ook niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten en/of schade die zou kunnen ontstaan als gevolg van publicatie van deze content. Doe altijd eerst eigen onderzoek en/of raadpleeg een (financieel)adviseur voordat je besluit ergens in te beleggen! Beleggen brengt risico’s met zich mee. Je kunt (een deel) van je inzet verliezen.

Partnersites en affiliates

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud en partner links bevatten (affiliaties). Het gaat hierbij om onder andere maar niet uitsluitend inhoud van Google AdSense en DEGIRO.

Artikelen

Share This