Geld storten bij DEGIRO

Geld storten op je beleggingsrekening is bij DEGIRO heel gemakkelijk. Als je een account aanmaakt bij DEGIRO wordt je tijdens het registratieproces naar je (betaal)rekening gevraagd. Deze (betaal)rekening koppel je aan de beleggingsrekening bij DEGIRO. Je kunt alleen geld overmaken van deze gekoppelde (betaal)rekening.


Hoe maak ik geld over bij DEGIRO?

  1. Login op de website van DEGIRO;
  2. Klik rechtsboven op Geld in- & uitboeken;
  3. Ga naar het tabblad Inboeken en selecteer Direct storten via iDEAL;
  4. Selecteer onder Bank je (betaal)rekening;
  5. Voer bij Selecteer bedrag het gewenste bedrag in;
  6. Klik op Overmaken.

Klik op Overmaken en je wordt doorverwezen naar de iDEAL pagina om te betalen. Na het doorlopen van het proces en het storten van geld kom je weer automatisch terug in de trader van DEGIRO. Je krijgt een betalingsbevestiging te zien en het geld is direct bijgeschreven in je account. Onder Vrije Ruimte zal het bedrag wat je hebt gestort worden aangegeven.

Handmatig geld overmaken naar DEGIRO

Wil je liever handmatig geld overmaken naar je beleggingsrekening? Ook dat is heel gemakkelijk.

  1. Login op de website van DEGIRO;
  2. Klik rechtsboven op Geld in- & uitboeken;
  3. Ga naar het tabblad Inboeken en selecteer Handmatig overmaken naar DEGIRO;

Op het scherm verschijnen de juiste gegevens om het geld handmatig over te maken naar je beleggingsrekening. Dit is je beleggingsrekening bij flatexDEGIRO Bank AG. Het IBAN nummer van je beleggingsrekening begint met DE (Duitsland).

Zorg ervoor dat je in je profiel de juiste (betaal)rekening hebt ingesteld. Want het overmaken van geld, via iDEAL of handmatig, is alleen mogelijk middels deze (betaal)rekening. De gekoppelde (betaal)rekening moet dezelfde tenaamstelling hebben!

Beleggen bij DEGIRO

Als je ook wilt gaan beginnen met beleggen, kijk dan eens naar DEGIRO. DEGIRO is de grootste online executie-only broker, voldoet aan alle richtlijnen en heeft daarnaast erg lage transactiekosten. Lees hier waarom een betrouwbare en veilige broker zo belangrijk is. Lees meer over DEGIRO.

w

0 Comments

Geplaatst door Beursnoob
Op 15 juni 2021

Artikelen

Gerelateerde artikelen

Share This